Publicado el

CFP: La Glòria del Circ. Carreres de carros i competicions

3er Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic – Internationaler Kongress über den Ruhm des Circus – in memoriam Xavier Dupré i Raventòs, Archäologe und Direktor des Taller Escola d’Arqueologia in Tarragona

42_3TarBiennal-400x300Sektionen zu
(1) L’espectacle. Iconografia de les competicions circense
(2) El món del circ. La documentació epigràfica
(3) Arquitectura dels circs
(4) El circ de Tàrraco

16. bis 19. November 2016

Organisation: Fundació Privada Mútua Catalana / Maria Adserias / Maite Miró (SSTT de Cultura – Generalitat de Catalunya); Lluís Balart / Joan Menchon (Museu d’Història de Tarragona); Francesc Barriach (Reial Societat Arqueològica Tarraconense); Joan Gómez Pallarès (Institut Català d’Arqueologia Clàssica); Joan Josep Marca / Antoni Pujol / Ramon Marrugat / Francesc Roig (Fundació Privada Mútua Catalana); Andreu Muñoz (Arquebisbat de Tarragona); Isabel Rodà (Universitat Autònoma de Barcelona); Joaquín Ruiz de Arbulo (Universitat Rovira i Virgili); Francesc Tarrats (Museu Nacional Arqueològic de Tarragona); Jordi López Vilar (Institut Català d’Arqueologia Clàssica)

Veranstaltungsort: Centre Tarraconense El Seminari, Carrer Sant Pau, 4; 43003 Tarragona
¡Ojo! Hier weitere Informationen – Vorschläge für Beiträge können noch bis zum 15. Mai 2016 eingereicht werden!